Translate

Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2008

Κοντός ψαλμός....

Το σημερινό σημείωμα έχει δύο σκέλη. Στο πρώτο, αποσπάσματα από την ανακοίνωση του εκπροσώπου των εργαζομένων στο Υ.Σ. του ΕΚΑΒ.
ΑΘΗΝΑ 26-11-2008
Συναδέλφισσες - Συνάδελφοι,
......................................................................................................
Σας υπόσχομαι ότι το Υπηρεσιακό Συμβούλιο, ...................................
................, δεν πρόκειται να απαξιωθεί θεσμικά από τις επιχειρούμενες παρεμβάσεις του Προέδρου του ΕΚΑΒ, .................................
............ σας δηλώνω ότι η επιχειρούμενη προσπάθεια του περαστικού από το ΕΚΑΒ Προέδρου να επιβάλλει τις απόψεις του και να καταστήσει υποχείριό του ένα ανώτερο όργανο, όπως το Υπηρεσιακό Συμβούλιο, δεν θα περάσει.
Σας ευχαριστώ
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΝΑΚΑΚΗΣ
(οι επισημάνσεις με έντονους χαρακτήρες του ιδίου)
Ναι με την ΔΑΚΕ εκλέγεται ο συνάδελφος. Είναι γνωστό ότι πολλά στελέχη της ΔΑΚΕ, τον αλατίζουν καιρό τον Πρόεδρο, αλλά αφού φτάσαμε και στα γραπτά, μάλλον τον έχουν έτοιμο για φάγωμα.
Στο δεύτερο σκέλος, μία παρατήρηση δική μου που αφορά στην ίδια την ανακοίνωση. Συμφωνώ με το περιεχόμενό της, διαφωνώ όμως με τον τρόπο και το ύφος. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί να απευθύνεται κάποιος στον Πρόεδρο, μόνο ως απλός υπάλληλος, ή ως συνδικαλιστής - εκπρόσωπος του Σωματείου. Όχι ως μέλος του Υπηρεσιακού Συμβουλίου. Κάπου τα έμπλεξε ο Λευτέρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: