Translate

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Η εβδομάδα που μας πέρασε

....και τι είδαμε, περιμένοντας την αλλαγή διοίκησης.


Είδαμε έναν Βούλγαρο οδηγό στην παλιά παραλιακή, στο ύψος του Μοσχάτου με κατεύθυνση προς Πειραιά, να περνά πάνω από την νησίδα, να ρίχνει μια κολόνα φωτισμού, να ξηλώνει τρεις φοίνικες και να καταλήγει στο πεζοδρόμιο του απέναντι ρεύματος κυκλοφορίας. Πως έγινε; Το έμαθε το παραμύθι από τους Έλληνες: "μου πετάχτηκε κάποιος, πήγα να τον αποφύγω....."


Είδαμε μια ωραία ανακοίνωση σε είσοδο πολυκατοικίας:

















Είδαμε το ΑΤΜ στα επείγοντα του Σωτηρία να γίνεται σχεδόν αδιαφανές, από τις αφίσες αυτών που κατά τα άλλα νοιάζονται για την πρόοδο της Ελληνικής κοινωνίας:

Είδαμε το επίδομα στολής να εμφανίζεται πάλι στις καταστάσεις μισθοδοσίας, όπως συνηθίζει να κάνει εδώ και έναν χρόνο. Και να εξαφανίζεται με ταχύτητα φωτός, πριν προλάβω να το πιάσω και το βάλω στην τσέπη μου. Εκτός αν έχει άλλο λόγο που συμπεριφέρεται έτσι. Μπορεί να φοβάται μήπως το πιάσει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης και το περικόψει.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

φιλε δεν υπαρχει κανενα προβλημα . ουτε επιδομα στολης θελω , ουτε ωρες ουτε επιδοματα, ουτε βαρεα . εχω βρει την λυση!!!! το εκαβ με το υπαρχων προσοπικο και τα χρηματα που θα μηνουν μετα τις περικοπες, μας κανουν στο λογαριασμο 4 βαρδις απο 6 ωρες και καθαρισαμε. οι καλοι λογαριασμοι κανουν τους καλους φιλους.


στεργιοπουλος βασιλειος

καλησπερα φιλε,,,,,