Translate

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Διασώστες και κοπρίτες.

Από την μέρα που κάποιοι έχασαν την καρέκλα τους στο ΕΚΑΒ, άρχισε ένας χορός δημοσιευμάτων κύρια στο blog "tromaktiko", με τα οποία επιχειρούν να "πάρουν το αίμα τους πίσω". Γιατί κανείς νοήμων συνάδελφος δεν πιστεύει ότι αυτά τα άτομα κάνουν πολιτική, ή συνδικαλισμό, ή ενδιαφέρονται για το καλό του ΕΚΑΒ.
Στέλνουν λοιπόν μια σειρά σχολίων, για τον Αντιπρόεδρο του ΕΚΑΒ (επειδή αυτός τους πέταξε έξω) και για όποιον άλλο πιστεύουν ότι είναι ευάλωτος (ο Πρόεδρος του Σωματείου μας, ο οδηγός, διάφοροι υπεύθυνοι στο Κέντρο κλπ.).
Πιστεύουν ότι με τις συκοφαντίες θα βλάψουν την Διοίκηση, θα πέσει το ΠΑΣΟΚ και αυτοί θα ξαναγυρίσουν στα γραφεία τους. Και επειδή είναι βλάκες κανείς δεν ασχολείται μαζί τους.
Κακώς.
Κατ' αρχήν κακώς η Διοίκηση τους έβγαλε στα Ασθενοφόρα. Γιατί οι συγκεκριμένοι τα μισούν. Αντίθετα οι πραγματικοί Διασώστες είναι υπερήφανοι για την δουλειά τους και δεν "δίνουν κώλο" για να πάνε μέσα.
Τι πρέπει να κάνει η Διοίκηση; Πρώτα θα πω, τι δεν πρέπει να κάνει:
Δεν πρέπει να ασχοληθεί μ' αυτούς που διαρρέουν έγγραφα του ΕΚΑΒ στα συγκεκριμένα άτομα, τα οποία στη συνέχεια χρησιμοποιούνται προς δήθεν τεκμηρίωση της συκοφαντίας.
Δεν πρέπει να διώξει από μέσα όλους τους Δεξιούς, επειδή κάποιοι σαμποτάρουν το έργο της.
Δεν πρέπει να καταγγείλει τους ανώνυμους συκοφάντες στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ώστε να βρεθούν και να τιμωρηθούν.
Πρέπει:
Να τοποθετήσει έξω από το ΕΚΑΒ, έναν κάδο περισυλλογής μπάζων και να πετάξει μέσα όλους τους κοπρίτες, σε όποια παράταξη και αν ανήκουν. Αυτούς που έφεραν ένα πακέτο πιστοποιητικά, για να δηλώσουν ότι είναι κατάλληλοι για Πληρώματα Ασθενοφόρου και μόλις έγιναν Δημόσιοι υπάλληλοι, έφεραν άλλα τόσα για να δηλώσουν ότι είναι ανίκανοι και πρέπει να πάνε σε γραφείο. Να τους διώξει να πάνε αλλού, για να αδειάσουν θέσεις. Είναι ευκαιρία τώρα με τις μετατάξεις που γίνονται σε όλο το Δημόσιο. Δεν είναι δυνατόν να μισθοδοτούνται εκατοντάδες τεμπέληδες και να έχουν και την απαίτηση να κάνουν Διοίκηση, τη στιγμή που υπάρχουν 4000 μάχιμοι Διασώστες, αδιόριστοι.
Να ξεκινήσει άμεσα τις διαδικασίες αλλαγής του Οργανισμού και αντικατάστασης του Εσωτερικού Κανονισμού, ώστε να μπει οριστικό τέλος σε αυτό το φαινόμενο.
Όποια άλλα μέτρα και να παρθούν, όσες βελτιώσεις και να γίνουν, όσοι νέοι και να έρθουν, αυτό το φαινόμενο θα αναπαράγεται.
Και αυτοί που δουλεύουν στο δρόμο, πάντα θα αισθάνονται ότι κάποιος τους θεωρεί μαλάκες.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

σε πολλα απο αυτα που γραφεις συμφωνω αλλα θελω να ρωτησω και καποια πραγματα-Α)αυτα που αναρτωνται ειναι ολα συκοφαντιες η εμπεριεχουν και καποιες αληθειες;B)καποιες αναρτησεις στο συγκεκριμενο blog αναφερουν και την κατασταση που επικρατει στα ασθενοφορα σημερα(ελλειψεις υλικων,μειωση δυναμης ασθενοφορων,μεταθεσεις που αφαιρουν διασωστες απο την δυναμη του εκαβ αθηνων,μετακινησεις που παλι απο τον στολο των ασθενοφορων προκαλουν αφαιμαξη και δεν ειναι δυνατον να γραφονται μονο απο αυτους που βγηκαν εξω αλλα και απο καποιους που ειναι εξω.φυσικα συμφωνω οτι πρεπει πολλα να αλλαξουν στο εκαβ αλλα οχι οτι ολα κυλουν ηρεμα,σωστα και αρμονικα σημερα....επισης περα απο οποιες αναρτησεις δημοσιοποιουνται υπαρχουν και τα πηγαδακια στα νοσοκομεια που εκει ακουγονται πολυ πιο σκληρα σχολια απο οτι στο τρομακτικο για συγκεκριμενα ατομα.παντως αυτο που διαπιστωνω τοσα χρονια ειναι οτι οποιος μπει ''μεσα'' σχεδον ποτε δεν θελει να ξαναβγει εξω και σχεδον παντα ξεχναει οτι ηταν και αυτος ενας απο αυτους τους μαλακες που δουλευουν ακομη εξω και αλλαζει την συμπεριφορα του και την αντιμετωπιση που δειχνει στα πληρωματα ειτε στον ασυρματο ειναι ειτε στα τηλεφωνα η σε καποιο γραφειο κλπ

Κυριάκος Σιδηρόπουλος είπε...

Εγώ θα σου πω αδελφέ, ότι όλα είναι αλήθεια. Αλλά αυτός ο καριόλης τώρα τα ανακάλυψε; Όταν έκανε υποδείξεις στον Παπαευσταθίου ποιον θα βάλει μέσα και ποιον θα βγάλει έξω δεν τα έβλεπε; Όταν γίνονταν οι μεταθέσεις νέων σε βάρος των παλαιότερων, όταν γίνονταν οι αποσπάσεις και οι μετατάξεις δεν έβλεπε καμία έλλειψη προσωπικού;
Για τα υλικά και τον εξοπλισμό έγραψα πριν δύο χρόνια. Αυτοί τώρα είδαν το πρόβλημα;
Ότι η Διοίκηση που προσκυνούσαν άφησε το ΕΚΑΒ χωρίς καινούρια ασθενοφόρα, γιατί έψαχνε τρόπο να κάνει στημένο διαγωνισμό, δεν το κατάλαβε;
Όταν πουλούσανε εξουσία καιχορεύανε τις κοπελίτσες στα γόνατα ήταν ωραία;
Όλοι οι άλλοι μπορούν να λένε ότι θέλουν. Οι συγκεκριμένοι είναι κοινοί συκοφάντες. Μιλάνε για την λιμουζίνα του Προέδρου, ενώ όλοι ξέρουν ότι το αυτοκίνητο το αγόρασε ο δικός τους Πρόεδρος. Μιλάνε για τον οδηγό του, ενώ ο δικός τους είχε δύο και χρησιμοποιούσε και τρεις υπαλλήλους από τον εξοπλισμό.
Εγώ την σημερινή Διοίκηση μόνο για ατολμία θα την κατηγορήσω και για λάθος σύστημα. Το ΕΚΑΒ δεν διορθώνεται σιγά- σιγά. Αύριο το πρωί οι κοπρίτες στα σκουπίδια.
Μόνο έτσι γίνεται δουλειά.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Τοσο μεστο και ουσιαστικο λογο ειχα καιρο να δω.μπραβο.
Οταν συναδελφε προσλαμβανεσαι στο εκαβ με δικαιολογιτικα το διπλωμα για ταξι,ε τοτε χεστικες για την λειτουργια του και την πορεια του.Οταν εχεις "ζωα" συναδελφους που ψηφιζουν με παρωπιδες και κοματικα τοτε επιτρεπεις σε κατι λεσια σαν αυτον να κανουν κουμαντο.
Οταν κανει εγκληματα και δεν τον παλουκωνει κανεις τοτε παιρνει θαρος.
Να τον χαιρομαστε.....

Ανώνυμος είπε...

ξαναεπανερχομαι και λεω κατ αρχην για οτι γινοταν πιο παλια δεν υπηρχε και η δυνατοτητα μεσω ιντερνετ να δημοσιοποιηθουν προσωπα και καταστασεις στην υπηρεσια και σχεδον ολα μενανε εντος υπηρεσιας...ελλειψεις υλικων παντα υπηρχαν,κακιστα βεβαια οπως συνεχιζονται ακομη επιλεκτικες προμηθειες(φωτογραφικες να ελεγα?)σε ορισμενα υλικα.μεταθεσεις επιλεκτικες,κομματικες γινανε και συνεχιζουν να γινονται και το τελευταιο τετραμηνο(πχ πελοπονησος,φιλλιπιαδα,λαρισα κλπ).για τον διαγωνισμο των ασθενοφορων φερει τεραστια ευθυνη ο παπα(ρα)ευσταθιου και καποια αλλα φυντανια οπως εφταιγε και η διοικηση ρεσσου για τα υπερτιμολογημενα μιλενοαποστολακια σιτροεν που φορτωσανε το εκαβ....αυτοι που χορευανε τα γκομενακια στα ποδια τους τοτε με πρωτεργατη τον λιγουρη προεδρο ειναι ιδιοι με αυτους που σημερα γκομενιζουν με αλλα κοριτσακια για καθε ειδους βολεμα.ατιμη εξουσια,το πιο δυνατο βιαγκρα εισαι...!!μεταταξεις γινονταν,εγιναν και συντομα θα ξαναγινουν-εδω θα ειμαστε.ποσοι απο αυτους που ειναι μεσα πολλα πολλα χρονια ηρθαν καπως αλλιως στο εκαβ....?στο θεμα των οδηγων ας πει καποιος επισημα τι λεει ο νομος για να μην σπιλωνονται αδικα και καποιοι συναδελφοι ειτε οδηγοι, ειτε αυτοι που αναρτουν.οι μαλακιες που γινονται απο εναν δεν πρεπει να επαναλαμβανονται απο τον επομενο.το μαγαζι που δουλευουμε μπορει να απειλειται και απο λουκετο και αυτο που βλεπω ειναι οτι δημιουργειται μια διχονοια και ενα μισος μεγαλο μεταξυ συναδελφων και αυτοι που τα υποθαλπτουν αυτα μενουν στο απυροβλητο παντα και τσιμπανε τα κοροιδα τα πληρωματα,βλεποντας μονο το δεντρο και χανοντας το δασος.αντι να κοιταμε το μελλον μας,πως να διασφαλισουμε τα επομενα χρονια να υπαρχει και να λειτουργει το εκαβ βλεπω μονο ρουφιανιες,μισος,ψευτικα χαμογελα απο μπροστα και μουτζες απο πισω....επισης βλεπω και νεους συναδελφους/ισες να συμμετεχουν με σθενος στην μαλακια που μας δερνει και αντι να παλεψουν για το μελλον τους γινονται πιονια των ξυπνιων....για να μην γινομαι κουραστικος οι φωνες διαμαρτυριας ειναι πολλες,οχι μονο ενας και ειναι πολλες οχι γιατι αυτη η διοικηση ειναι η χειροτερη αλλα χρονο με τον χρονο η κατασταση δεν παει προς το καλυτερο και τα νευρα ολων ειναι τσιτα....φιλε κυριακο κλεινοντας θα ηθελα να πω οτι διαβαζοντας οτι μπορω απο πολλα μπλογκς, αποψεις για την λειτουργια του εκαβ δεν ειδα ποτε να γραφεται κατι για τους ασυρματιστες,τους τηλεφωνητες,τις προμηθειες υλικων,την ιατρικη υπηρεσια,τους περιπατητες των διαδρομων του εκαβ,το συνεργειο με τους οδηγους του.....τυχαιο?δεν νομιζω...ας τσακωνομαστε τα πληρωματα μεταξυ μας και οι μαγκες να περνανε ζαχαρη που δεν σκεφτομαστε γι αυτους τιποτα το επιληψημο στον αγγελικα πλασμενο κοσμο του ''μεσα''............

Κυριάκος Σιδηρόπουλος είπε...

Δεν έχω να πω κάτι περισσότερο, γιατί μ' αυτό το τελευταίο τα είπες όλα και τα είπες σωστά.
Για το πως πρέπει να δουλεύει το ΕΚΑΒ το έχω αναλύσει σε παλιότερες αναρτήσεις. Με σύστημα που και παραγωγικό θα είναι και οικονομικό. Το κυριότερο απ' όλα είναι το Σύστημα αυτό να μας κάνει περήφανους για την δουλειά μας. Έτσι αισθάνονται εκεί απ' όπου το αντέγραψα.

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΠΡΑΣΙΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΚΑΝΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΒΑΖΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ. ΤΟΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ.

Κυριάκος Σιδηρόπουλος είπε...

Βρείτε τα οι κοπρίτες μεταξύ σας. Όσοι δουλεύουν δεν τους αγγίζει κανείς.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΤΟ ΠΡΟΤΟΚΟΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΕΝΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ. ΔΗΛΑΔΗ ΣΚΑΒΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.

Κυριάκος Σιδηρόπουλος είπε...

Έτσι ήταν πάντα και έτσι βολεύτηκε και η Δεξιά διοίκηση, για να κάνει τα ρουσφέτια της.
Αν δεν γίνουν αυτά που λέω θα μείνουμε για πάντα στις πρασινομπλέ (και κόκκινες) αλλαξοκωλιές.

88007 είπε...

Εύγε!
Έτσι, να λέγεται πάντα η αλήθεια.