Translate

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Νέα Στέγαση Οχημάτων του ΕΚΑΒ στο Δημαρχείο Ηλιούπολης

Την κατάσταση με τις στεγάσεις των ασθενοφόρων την γνωρίζουμε όλοι. Ή μάλλον πιο σωστά, την κατάσταση με την έλλειψη στεγάσεων. Έχουμε πάψει κι εμείς οι ίδιοι να ασχολούμαστε, αφού έχουμε πια απογοητευτεί από τα ψεύτικα λόγια. Και τα ασθενοφόρα συνεχίζουν να περιφέρονται σε πάρκα και πλατείες.
Έκπληξη προκάλεσε η απόφαση του νέου Δημάρχου Ηλιούπολης, κου Β. Βαλασόπουλου, να δώσει λύση στο πρόβλημα στην περιοχή του, από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντά του. Την πρώτη κιόλας εβδομάδα παραχώρησε ισόγειο χώρο στο Δημαρχείο, για να στεγαστούν δύο Μηχανές. Και μέσα σε δύο μήνες ολοκλήρωσε μία κατασκευή στον χώρο στάθμευσης, για την στέγαση των Πληρωμάτων των Μηχανών και ενός Ασθενοφόρου.
Η κατασκευή αποτελείται από δύο δωμάτια και τουαλέτα. Φρόντισε επίσης και τον εξοπλισμό. Υποσχέθηκε μάλιστα, ότι θα είναι δίπλα μας σε κάθε ζήτημα που μας απασχολεί, δηλώνοντας ότι επιθυμεί την επέκταση της συνεργασίας μας.
Ίσως είναι η πρώτη φορά που κάποιος πρώτα κάνει έργα και μετά υπόσχεται.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

αν και ειμαι απο επαρχια μπραβο στο δημαρχο ηλιουπολης εδω ο δικος μας κοιμαται με τα τσαρουχια ορθιος και ξενοδοχειο πληρωνειξανα συγχαρητηρια