Translate

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Τι έγινε με τις μετατάξεις;

Πριν από 3 χρόνια οι μετατάξεις Πληρωμάτων Ασθενοφόρων σε θέσεις διοικητικών, μετέτρεψαν το ΕΚΑΒ σε πεδίο μάχης. Όχι μόνο ανάμεσα σε αντίπαλες παρατάξεις, αλλά και μεταξύ των ενδιαφερομένων. Τελικά κάποια νύχτα, κάποιοι άλλαξαν ειδικότητα.
Δεν την παρακολούθησα την υπόθεση, γιατί αυτά τα συχαίνομαι. Γιατί κάποιοι αγωνίζονται στο δρόμο και έχουν να ταΐσουν και αυτούς που διαγκωνίζονται για την καρέκλα του γραφείου. Το έχω ξαναγράψει ότι, η θέση τους δεν είναι στο ΕΚΑΒ, αλλά στον κάδο ανακύκλωσης. Η συμπεριφορά τους έχει επίπτωση στο ηθικό όλων και δηλητηριάζει τις σχέσεις μεταξύ συναδέλφων.
Τις τελευταίες μέρες, χωρίς να μπορώ να το διασταυρώσω, κυκλοφορεί μία φήμη ότι αυτές οι μετατάξεις ακυρώθηκαν από Δικαστήριο, στο οποίο προσέφυγαν άλλοι ενδιαφερόμενοι. Πρέπει να ενημερωθούμε, αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο, όχι χάριν κουτσομπολιού, αλλά για να κάνουμε την επόμενη ερώτηση: "Έχει εκδοθεί η Ημερήσια που τους βγάζει από το γραφείο και τους επαναφέρει στα προηγούμενα καθήκοντά τους;" Στο ασθενοφόρο, δηλαδή.
Για να δούμε.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βρωμαει η υποθεση....τωρα, που οσοι ειχαν γινει διοικητικοι τοτε ειχαν χεστει πανω τους λογω της εφεδρειας κλπ και επιθυμουσαν - επεδιωκαν-καταφεραν καποιοι να ξαναμεταταγουν σε θεσεις πληρωματων, ερχεται μια μυστηριωδης αποφαση δικαστηριου ...και ω!του θαυματος ακυρωνει τις τοτε μεταταξεις,τους ξανακανει πληρωματα (ειδικοτητα που ειχε εξαιρεθει απο εφεδρεια και μαλλον θα "πεσει"τελευταια) και ετσι δεν αναγκαζονται να ζητησουν οι ιδιοι την νεα αλλαγη.....και βεβαια σιγα μη τους δουν τα ασθενοφορα.....

Κυριάκος Σιδηρόπουλος είπε...

Δεν θα χάσουν και τα βαρέα .....

Ανώνυμος είπε...

Σαν σήμερα Μεγάλη Πέμπτη πριν κάποια χρόνια με διοίκηση Παπαευσταθείου και πρόεδρο υπηρεσιακού συμβουλίου την Κωσταδιού έτρεχαν να κάνουν υπηρεσιακό κρυφά και μακριά από το κτήριο του ΕΚΑΒ (γιατί εκεί μύριζε μπαρούτι) στο υπουργείο υγείας για να γίνουν 25-30 διοικητικοί από πληρώματα . Αυτές τις μέρες με απόφαση δικαστηρίου οι θέσεις αυτές κρίθηκε ότι δεν ήταν σύννομες και ακυρώθηκαν.Όμως γενικά ''ΓΑΡΓΑΡΑ'' στο ΕΚΑΒ και το μόνο που κουβεντιάζετε μετά την απόφαση από αυτούς που έγιναν διοικητικοί τότε, στα ψιθυριστά πηγαδάκια τους στον πρώτο και στον δεύτερο όροφο είναι πως θα γ....σουν αυτή η αυτούς που τόλμησαν να πάνε δικαστικά για να φανούν οι παρανομίες& πλαστογραφίες σε απολυτήρια, βαθμολογίες απόδοσης υπάλληλων κ.α.. Έτσι για να καταφέρουν μερικοί από το σύνολο τον μεταταχθέντων που ναι μεν ''δικά'' μας παιδιά αλλά μη έχοντας μεγαλύτερα προσόντα από τα ''αλλά'' παιδιά έκαναν παρανομίες για να πάρουν τις θέσεις αυτές και ‘’έκαψαν’’ και τους νόμιμους. Και το γελοίο είναι ότι αυτοί που ήταν νόμιμοι ακόμα δεν έχουν πάρει τους παράνομους με τις πέτρες λες και υπάρχει ομερτά.Ίσως τελικά βολεύει και κάποιους από τους νόμιμους να ξαναγινούν πληρώματα ελέω μνημονίου όπως κάνουν ήδη άλλοι συνδικαλιστές και μη.
Τελικά όμως θα δούμε όσους παρανόμησαν από τη διοίκηση και τους εργαζόμενους να πληρώνουν το τίμημα τις παρανομίας τους ή θα την πληρώσουν όσοι την ξεσκέπασαν????
Υ.Σ.
ΑΠΟΡΙΑ
Το Σωματείο ξέρει και σιωπά ή κοιμάται τον ύπνο του δικαίου???

Ανώνυμος είπε...

Κατα τα αλλα, φταιει το ΔΝΤ και η Τροικα......

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδία είναι και να το έχεις και μέσα σου λιγο.Καποιον που είναι 20 χρόνια στον δρόμο για να τον βάλεις στο γραφείο θα πρέπει να έχει κοίλες από τον Α1 έως τον Ο5.Ορισμενα τα έχεις η δεν τα έχεις.
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

Ανώνυμος είπε...

Αυτοι που έκαναν προ μνημονίου μετάταξη η πήραν μαϊμού πιστοποιητικά υγείας για να απαλλαγούν -λουφαρουν (τρελοχαρτα ημικρανιες ψυχιατρικα Κτλ )γελώντας εις βάρος των τιμιων συναδέλφων να εντοπιστούν αυτοι και οι συνεργόι τους και να αποπεμφθουν απο το Εκαβ Δεν μπορούν ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ Οι χεστες ουστ