Translate

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Ανάπτυξη στην πράξη

Ολοκληρώθηκε το έργο της διετίας στο ΕΚΑΒ!
Έχουμε parking ποδηλάτων. Μπήκε δηλαδή η γνωστή σιδερένια βάση με τις κυκλικές θέσεις για ποδήλατα. Πρωτοπορία μιλάμε. Κανείς άλλος δεν έχει.
Και δεν σταματάμε εκεί. Σήμερα είδα και μερικές θέσεις στάθμευσης αυτοκινήτων αποκλεισμένες με ασπροκόκκινη ταινία. Η ανάπτυξη συνεχίζεται. Έργο μου μυρίζει.
Να υποψιαστώ ότι αυτές οι θέσεις θα αποκλειστούν για κάποιους προνομιούχους;
Μήπως θα φτιάξουν και στέγαστρα; Κάποτε έριξαν άσφαλτο στο parking, για να μην σκονίζουν τα παπούτσια τους οι κυρίες που δουλεύουν στα γραφεία! Και βέβαια έπρεπε να το κάνουν χρόνια πριν, αλλά για άλλο λόγο!
Τώρα λοιπόν τι συμβαίνει; Δύο εξηγήσεις υπάρχουν. Ή κρυώνουν τα αυτοκίνητά τους, ή θέλουν αποκλειστικές θέσεις, για να έρχονται ότι ώρα θέλουν και να τις βρίσκουν ελεύθερες.
Να το δεχτούμε κι αυτό, αλλά τα πληρώματα των ασθενοφόρων τα σκέφτηκαν; Που δουλεύουν 7 - 3 και δεν μπορούν να έρχονται με την ησυχία τους; Δεν μπορούν να αργήσουν ούτε λεπτό, γιατί περιμένει ο νυχτερινός να πάει σπίτι του; Που τους ψάχνει ο ασύρματος και τους φωνάζει ανά λεπτό; Αυτοί δεν θέλουν να παρκάρουν με την μία; Και δεν μιλάω μόνο για την Κ.Υ., αλλά όπου υπάρχει αλλαγή ασθενοφόρου.
Για να μην θυμηθώ και τα παιδάκια στους παιδικούς. Τα δικά μας βλέπετε είναι κατώτερης τάξης και τα ξυπνάμε από τις 6, για να τα πάμε στον παιδικό και να πάμε στη δουλειά με την ψυχή στο στόμα. Κάποια άλλα είναι πρίγκηπες και ξυπνάνε στις 8μιση. Τα πηγαίνουν στις 9 και τέταρτο στο παιδικό και μετά πάνε για δουλειά οι "συνάδελφοι". Και στις 2 τα έχουν πάρει ήδη.
Ρε, για βάλτε μυαλό και σκεφτείτε ποιος κρατάει το μαγαζί, γιατί τώρα με την κρίση τα νεύρα τεντώνουν εύκολα και δεν θα γίνουν αναφορές για να τις θάψετε.......

Δεν υπάρχουν σχόλια: