Translate

Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Για το σύστημα προμηθειών....

Τις εποχές που "λεφτά υπήρχαν", δεν υπήρχαν αναλώσιμα στο ΕΚΑΒ. Την μία δεν είχε γάντια, την άλλη μάσκες οξυγόνου, την παράλη patches απινιδωτή, για να αναφέρω τα πιο συνηθισμένα. Μας είχαν σπάσει τα νεύρα, ζητιανεύαμε από τα Νοσοκομεία, είχαμε γίνει ρεζίλι. Όταν έβλεπαν Πλήρωμα του ΕΚΑΒ να μπαίνει σε Νοσοκομείο, το παρακολουθούσαν μήπως και βουτήξει κάτι!!!
Το blog είχε ασχοληθεί με το ζήτημα των ελλείψεων και είχε εκφράσει έξω από τα δόντια την άποψή του, για το σύστημα προμηθειών:
Το 2010, όταν άρχισε η κρίση, σταμάτησαν οι ελλείψεις!!! Πως γίνεται αυτό; Γίνεται; Κι όμως έτσι είναι. Και η εξήγηση απλή. Άλλαξαν τα άτομα που είχαν την ευθύνη των προμηθειών! Και τα πράγματα στην ώρα τους και στα μισά λεφτά!!
Να το αναγνωρίσουμε αυτό στη Διεύθυνση Νοσηλευτικών Υπηρεσιών. Για να βλέπουμε και τα καλά όπου υπάρχουν. Και γράφω για τη Διεύθυνση Νοσηλευτικών Υπηρεσιών, γιατί μέχρι εκεί έφτασε η βελτίωση. Οι προμήθειες σε άλλες Διευθύνσεις, τα ίδια και χειρότερα!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πολυ ωραιο και δικαιο αρθρο Κυριακο,τα λιγα καλα εστω που βλεπουμε καλο ειναι να τα λεμε,μπας και αλαξουν τα ΠΟΛΛΑ κακα που υπαρχουν..!!