Translate

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Κι άλλη "αναγνώστρια" στο tromaktiko, καταγγέλλει ....

Καταγγέλλει τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ στην ουσία και για τα πάντα:
Με το σκουπιδοblog δεν αξίζει να ασχοληθούμε, αφού από κάτι τέτοια ζει. Ας δούμε όμως, ποια μπορεί να είναι η "αναγνώστρια". Δεν είναι Πλήρωμα Ασθενοφόρου, αφού τα Πληρώματα δεν έχουν πρόσβαση σε τέτοιες πληροφορίες, ούτε ασχολούνται. Κάποια "από μέσα" λοιπόν; Αποκλείεται, γιατί αυτά που αναφέρει είναι μισά και πολλά από αυτά λάθος. Για παράδειγμα, η αναφορά της σε μαϊμού ανταλλακτικά που χρησιμοποιεί το συνεργείο της Κ.Υ. Γιατί εκεί ακριβώς βρίσκεται το πρόβλημα συντήρησης των ασθενοφόρων. Στο ότι το συνεργείο, χρησιμοποιεί αποκλειστικά γνήσια ανταλλακτικά. Αν χρησιμοποιούσε aftermarket (τα οποία τις περισσότερες φορές, είναι καλύτερα από τα γνήσια), δεν θα υπήρχε ακίνητο ασθενοφόρο και το κόστος θα συντήρησης θα έπεφτε κατακόρυφα.

Κάποια λοιπόν που έχει πρόσβαση σε πληροφορίες που κάποιοι "από μέσα" της δίνουν. Οι οποίοι "από μέσα", είναι γαϊδούρια. Ειδικά επειδή στρέφονται κατά του Προέδρου. Ο οποίος έπρεπε να θέσει σε διαθεσιμότητα το 1/3 εκεί μέσα, επειδή είναι ανεπαρκείς. Και άλλο 1/3, επειδή είναι κοπρίτες. Γιατί μόνο ο ένας στους τρεις, κάνει σωστά τη δουλειά του. Ο Πρόεδρος όμως δεν πείραξε κανέναν. Δεν έθιξε κανενός το "δικαίωμα στην τεμπελιά". Και αντί να τον ευχαριστούν, αυτοί τον ρουφιανεύουν.
Ο Πρόεδρος βέβαια απάντησε:
Κακώς κατά την γνώμη μου. Τα πολύ σωστά που έγραψε ως απάντηση, έπρεπε να τα απευθύνει σε όποιον, επώνυμα ζητούσε εξηγήσεις. Όχι στον κάθε κακόβουλο συκοφάντη. Και να σταματήσει το παραμυθάκι περί προστασίας από διώξεις. Γιατί εγώ δεν ξέρω κανέναν στη σημερινή εποχή να διώκεται, επειδή καταγγέλλει κακοδιοίκηση. Αυτά γίνονταν στο παρελθόν και τα έχω νιώσει και ο ίδιος.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζοντας την όλο διάλογο στα ΜΜΕ (‘’αναγνώστριας’’ αλλά και Προέδρου), μου γεννήθηκε μια απλή απορία… το αγαπητό http://ekabnews.blogspot.gr/ που πάντα αναδημοσιεύει όλες τις αναφορές για το ΕΚΑΒ, στο συγκεκριμένο θέμα γιατί δεν αναδημοσίευσε τίποτε…

Κυριάκος Σιδηρόπουλος είπε...

Τώρα εσύ μάλλον εκ του πονηρού ρωτάς. Το ekabnews έχοντας χαρακτήρα ειδησιογραφικό, καλώς δεν αναπαράγει συκοφαντικά δημοσιεύματα. Κατά τη γνώμη μου πάντα.

ΑΝΔΡΕΑΣ Α είπε...

παιδια τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα πειτε κατι και για τους αδιοριστους

Ανώνυμος είπε...

…αντε να θεωρήσω πως δεν δημοσίευσε τις απορίες της ‘’αναγνώστριας΄΄ επειδή δεν αναπαράγει συκοφαντικά δημοσιεύματα, από τη στιγμή όμως που ολόκληρος πρόεδρος (της υπηρεσίας που εργάζονται…) δημοσιεύει κάποια απάντηση, δεν θα έπρεπε να την έχουν (έστω) αναδημοσιεύσει;;; (βάσει πάντα του… ειδησεογραφικού τους χαρακτήρα… όπως εξάλλου φαίνεται από άλλα σχόλια του παρελθόντος…)
Ο νοών νοείτω φίλε μου…

Ανώνυμος είπε...

Ωραίο το άρθρο και ενδιαφέρουσες οι απόψεις της ανώνυμης και του προέδρου. Και τώρα η δική μου:
Το τυρακι το είδατε, την φάκα όμως την είδατε;;
Διχόνοια φίλε μου, διαίρεε και βασίλευε.
Βάς. Στ.