Translate

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος Season 4

Όπως λέμε fatmagul. Η συνέχεια αποκλειστικά στο blog, σε καινούρια επεισόδια.
Νέα πρόταση της Διοίκησης, σε νέα προσπάθεια να πετύχει συμφωνία μεταξύ των ενδιαφερομένων (χαρά στο κουράγιο της).
Τι προτείνει. Τι απαντάνε οι ενδιαφερόμενοι.
Σταθερή η θέση της ΠΟΠ - ΕΚΑΒ, προτείνει να δοθεί υπηκοότητα και δικαίωμα ψήφου σε όλους τους λαθρομετανάστες! Αν δεν την πάρουν οι Αφγανοί, να μην την έχουν ούτε οι Έλληνες!
Τι απάντησε η Ιατρική Υπηρεσία; Ποια στάση θα κρατήσει το Σωματείο Αθηνών;
Και από την ερχόμενη εβδομάδα, εξασφαλίσαμε τα νέα επεισόδια μιας άλλης μεγάλης σειράς. Οργανισμός ΕΚΑΒ. Με έγγραφα και σχεδιαγράμματα!
Μείνετε συντονισμένοι!

2 σχόλια:

Κυριάκος Σιδηρόπουλος είπε...

Το blog στην πρώτη σελίδα του και στο μέσον δεξιά, αναφέρει σαφώς, ποια σχόλια δεν δημοσιεύονται.

Ανώνυμος είπε...

δέν ξέρω αν το σχόλιο σου αναφέρεται στό δικό μου πού έστειλα καί δέν κατάλαβα γιατί δέν δημοσιεύτηκε.ξαναλέω ότι ήρθαν οδηγόι τής εθελ καί με 10 μέρες εκπαίδευση βγήκαν στόν δρόμο γιατί κριθηκαν ικανοίνα προσφέρουν αυτά που εμαθαν σε λίγες μέρες και απόφοτοι του ιεκ εκαβ είναι σε αλλότρια καθήκοντα και απολαμβάνουν τα προνόμια μιας θεσης μέσα σε ένα κτιριο.και τώρα θέλετε μονο οι απόφοτοι του ιεκ να πάρουν την άδεια άσκησης επαγγέλματος και ας πουμε οι εθελίτες που βγήκαν κατευθείαν έξω να μήν θεωρούνται επαρκείς αλλα γιά να βγαζουν τήν δουλειά καλοί είναι.όποτε μας συμφέρει αυτούς που δέν έχουν πτυχίο ιεκ του΄ς λέμε διασώστες γιατι βγάζουν τόσα χρόνια την λατζα για να χαλαρώνουν μεσα αλλοι και τώρα όμως τούς λέμε κυριοι δεν είστε επαρκείς γιατί δεν έχετε πτυχίο σαν αυτό πού έχουν καμμια 150αρια άτομα που ξεκουράζονται μέσα.η αναβάθμιση του εκαβ δεν ξεκινά από αυτούς που εργάζονταιεκεί πού προσλήφθηκαν αλλα από αυτούς πού διορίσθηκαν πληρώματα και βρέθηκαν με μπαρμπα στήν κορώνη σε γραφειακια και να σηκωνουν τηλέφωνα στην δροσούλα για να δουλέυουν οι αφγανοί εξω και να σπανε την μέση τους μέσα στο αγχος.ο ρόλος του σωματείου κλασσικά διαπλεκόμενος.150 μεσα συν 300 ιεκ εξω και 100 διοκητικοί και αλλοι τοσοι συνεργείο βγαινουμε στις άλλες εκλογές.οι άλλοι τα κοροίδα είναι μόνο καμμια διακοσαριά.αυτο θα δημοσιευτεί αραγε;