Translate

Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

Επικοινωνιών συνέχεια.

Όσο αργώ να πάρω άδεια και μου βγαίνει το λάδι κάθε μέρα, να προσπαθώ να μιλήσω στον ασύρματο, τόσο θα γράφω για όλους αυτούς τους απατεώνες, που πήραν τις μίζες και μας άφησαν χωρίς επικοινωνίες.
Το ότι τα πήραν και τα έφαγαν ήδη, το έχουμε αναλύσει σε τρεις προηγούμενες αναρτήσεις. Αυτό που μας απασχολεί σήμερα, είναι οι προβληματικές επικοινωνίες. Γιατί αυτοί που κυβερνούν σήμερα, αυτοί πρέπει να δώσουν λύση, γιατί είναι εξίσου υπεύθυνοι με τους προηγούμενους, για πολλούς λόγους.
Μπορεί να είναι χολωμένοι επειδή δεν τα άρπαξαν αυτοί, αλλά αυτοί που τα άρπαξαν ήταν δικά τους παιδιά.
Ανεξάρτητα του τι θα κάνει η Κυβέρνηση, η άποψη που έχω διατυπώσει, δεν αλλάζει. Λύση πρέπει να δοθεί σε Υπηρεσιακό επίπεδο. Η συλλογική λύση, δεν συμφέρει κανέναν. Ούτε την Κυβέρνηση, λόγω κόστους, ούτε τις Υπηρεσίες, οι οποίες θα κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή να πάθουν τα σημερινά, επειδή κάποιος ανόητος άφησε απλήρωτο τον λογαριασμό.
"Μοναχός σου χόρευε κι όσο θέλεις πήδα", έλεγε η γιαγιά μου.
Το ΕΚΑΒ, πρέπει να διεκδικήσει αυτόνομο σύστημα επικοινωνιών, με επιχειρήματα. Με μελέτη. Να αποδείξει ότι, ένα ιδιόκτητο σύστημα και καλύπτει τις ανάγκες του και είναι πολύ φτηνότερο. Και αυτό βέβαια που αναφέραμε στην προηγούμενη ανάρτηση. Ότι είναι πιο αξιόπιστο, σε περίπτωση Καταστροφής.
Όσον αφορά στο τελευταίο, επειδή αποδεδειγμένα είμαι γκαντέμης στις προβλέψεις μου, θα την κρατήσω την ανάρτηση και αν γίνει κανένας σεισμός και μείνουμε χωρίς επικοινωνίες, θα την στείλω στον Εισαγγελέα!
Η Διοίκηση βέβαια, προσπαθεί. Μόνη της, χωρίς τεχνική υποστήριξη (που να την βρει άλλωστε). Κάνει ενέργειες να εγκαταστήσουμε το ιδιωτικό TETRA του ΟΤΕ, προσωρινά μέχρι να δοθεί οριστική λύση. Προσπαθεί να βρει τα χρήματα, τα οποία θα καλύψουν το μηνιαίο κόστος λειτουργίας. Πόσα χρειάζονται δεν ξέρω, υπολογίζω στις 3 με 4000€ το μήνα. Ελπίζω να τα δώσουν, από τα εκατοντάδες εκατομμύρια που έχουν περικόψει (πολύ σωστά) από τον χώρο της Υγείας, για να έχει επικοινωνίες το ΕΚΑΒ. Όσο για οριστική λύση είπαμε. Το Δημόσιο δεν αλλάζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: